LA MEVA LLEGENDA DE SANT JORDI

Explica la llegenda que hi havia una princesa molt bonica en el regne d'un petit poble. La princesa era tan bonica que tots els prínceps es volien casar amb ella. El seu pare, volia que es casés amb el que tingués més poder i més regnes. Això a la princesa no li servia, perquè per molt maco que sigui i molt poder que tingui, si no li feien riure, no lo agradaven. 

Els habitants del poble estaven desesperats, perquè volien anar al gran casament de la princesa però no sabien què fer perquè a la princesa li agradés algú. Anteriorment ja havien organitzat festes per conèixer l'adequat, però res servia.

La princesa trista, sempre sortia a la mateixa hora després de dinar a fer una passejada amb el seu cavall. Fins que un dia el cavall va començar a córrer sense control amb la princesa muntada i la princesa veient que el cavall no tenia intenció de parar, es va veure obligada a saltar del cavall, amb tan mala sort que va caure en un roser ple d'espines.

La princesa va començar a plorar i a plorar tan fort que va aconseguir despertar a un drac gran i fort. El drac es va acostar a la princesa acuradament però ella s'anava allunyant, fins que el drac li va demostrar confiança traient-la de les espines. La princesa estava plena de ferides amb sang, i el drac amb la seva saliva curativa li va llepar les ferides i va sortir una rosa. A la princesa li va encantar. Van estar tota la tarda jugant i banyant-se al riu.

Un cavaller que estava passejant, els va veure i va anar corrent a dir-ho al rei. Quan el rei es va assabentar, va manar a buscar a la princesa per tot el poble. 

Finalment la van trobar i la van castigar al castell i al drac el van tancar en una gàbia. La princesa, del disgust va estar sense menjar molt temps fins que va caure malalta. No sabien que fer, no volia fer res, només estar amb el seu drac. Així que el pare va decidir ajuntar-los de nou. La princesa es va recuperar a l'instant i es van anar els dos junts.




Comments

Popular posts from this blog

Travel Maldivas

DIARI D'ITALIA